ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Az elektroszmog mérés ma már könnyű

Az elektroszmog mérés nagyon jól és simán elvégezhető az Ön telephelyén is. Az elektromágneses sugárzások hullámhosszuk mintájára gyökeresen többféle hatást gyakorolnak az életteli szervezetekre – immár feltéve van akármilyen hatásuk egyáltalán. Az elektroszmog mérés előnyeit Ön is élvezheti.  Semmiképpen sem gördülékeny hanem figyelmen kívül hagyni az életünkben mindig jelen látható egészségkárosító hatását sem. csakhogy ez távol nem azt jelenti, hogy mindkét lehetőség valószínűsége ugyanannyi. Az elektroszmog mérés jól bevizsgált műszerekkel elvégezhető Nálad is. 

Az elektroszmog elleni védelem nem pénztárca kérdése. 2002-ben a környezet-egészségügyben szakmunkás orvosok egy csoportja kiadta a “Freiburgi Felhívás-t” , amelyben megfogalmazták aggodalmukat azzal kapcsolatban, hogy a pácienseik körében az elmúlt években brutálisan megnőtt az  keresztül okozott szilárd és hosszan tartó megbetegedések aránya. Az elektroszmog elleni védelem egy hosszú feladat. Az elektromos és mágneses terek-, mindemellett a rádiófrekvenciás sugárzások által, a szervezetet energia terheléseket nevezzük. Az elektroszmog elleni védelem a Te koncert helységedben is elvégezhető. 

Az elektroszmog az Ön stúdiójában is megtalálható. Kiemelkedő a lábak untalan felkapkodása, melyet „dancing cow” néven említ, tetejébe informál afelől is, hogy ez a mozzanat hatással van az elképesztő tejhozamára is. Csökkentse a munkahelyén lévő elektroszmog mértékét. A szakasz szerzői az EHS-tünetek kialakulását a  számlájára írják – aziránt a jelenségről van szó, mikor az emberek kiterjedtebb valószínűséggel hajlamosak magukat betegnek érezni, hogyha úgy vélik, bigyó hozzá hasonló befolyás éri őket, mely beteggé teheti őket. Mérési helyiség feltérképezése, vizsgálandó anyatermészet megfigyelése, a anyatermészet terhelésének megállapítása. Az elektroszmog mértékének megállapítása gyorsan történik. 

Forrás: https://iodetox.hu