ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

HÁZIREND

MASSZÁZS STÚDIÓ HÁZIREND

Kedves Vendégek!

BEJELENTKEZÉS: A masszázsra telefonon és személyesen tud időpontot foglalni. Munka közben nem tudom a telefont felvenni, de mihelyt lehetőségem lesz, visszahívom.

ÉRKEZÉS MASSZÁZSRA: Kérem, hogy a lefoglalt időpontra pontosan, (néhány perccel előtte a ráhangolódás miatt ) érkezzen.

Késés esetén a kezelési idő a késés mértékével lerövidül.  Két vendég között egy óra szünetet tartok, ez az idő kell a fokozottabb fertőtlenítésre, textíliák cseréjére, szellőztetésre és arra, hogy magam is kimenjek a friss levegőre. A masszázs ideje alatt végig maszkot viselek.

LEMONDÁS, IDŐPONT MÓDOSÍTÁS: Lemondásra vagy időpont módosításra legkésőbb a kezelés előtt 6 órával van lehetőség. 6 órán belüli lemondás esetén 50 %, a kezelés előtt 1 órával történő lemondás esetén, illetve ha a Vendég a masszázsra nem jön el, a masszázs teljes ára a következő alkalommal felszámításra, vagy bérlet esetén abból levonásra kerül.

BÉRLETEK, AJÁNDÉKKÁRTYÁK: Ezek 5 alkalomra szólnak, nem átruházhatóak és 2 hónapig érvényesek. Érvényességük után csak nagyon indokolt esetben (pl. betegség) tudom elfogadni. FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK: Készpénz, bankkártya, SZÉPKÁRTYA.

BETEGSÉG: Kérem, ha beteg vagy betegség tüneteit (láz, megfázás, köhögés) észleli magán vagy közvetlen környezetében, a masszázst a többi vendég érdekében halassza el. Ebben az esetben egyébként is ellenjavallt a masszázs.

COVID intézkedések:  Jelenleg kevesebb vendéget fogadok, nagyobb szünetekkel. Minden vendég után ózonos fertőtlenítést, szellőztetést végzek.

Maszkban dolgozom, rendelkezem védőoltással.

Több helyen kézfertőtlenítőt helyeztem ki. Érkezés után fertőtlenítse a kezét.

Kérek mindenkit, hogy a masszázsra kísérő nélkül, maszkban érkezzen és viselje a teljes itt tartózkodása alatt. Szükség esetén maszkot tudok adni, ennek ára 300 Ft.

Jelenleg COVID védőoltással rendelkező vendégeket áll módomban fogadni.

Köszönöm mindenkinek a megértését. Ezek az intézkedések Vendégeim és saját egészségem megőrzése érdekében történnek.

A szolgáltatás igénybevétele egyidejűleg a HÁZIREND elfogadását is jelenti.

Akciókról, aktuális hírekről a Masszázs Stúdió facebook oldalán értesülhet: https://www.facebook.com/masszazs.studio.budaors