ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

LÁVAKÖVES MASSZÁZS BUDAÖRS

Lávaköves masszázs Budaörsön

Meleg kövek segítségével történő rendkívül kellemes masszázs, mely lazít, nyugtat, átmelegít,felszabadítja érzelmeinket és energiával tölt fel. Regenerálja a megfáradt bőrt, nagymértékben oldja a stresszt. Valódi testi-lelki élményt nyújt: ellazít, pihentet, javítja közérzetünket, pezsdítő életenergiával tölt fel, harmonizálja testünket, lelkünket.

A lávaköves masszázs során a kézzel történő masszírozás helyett, vulkáni eredetű, sima bazaltköveket használnak. A masszázs vízben felmelegített, 50 – 60 fokosra hevített, különböző méretű kövekkel történik. A nagyobb köveket az energiavonalak, és a főbb energiaközpontok mentén helyezik el, a kisebbekkel pedig átmasszírozzák testünket. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, igazi masszázskülönlegességnek számít.

 

Hogyan zajlik a lávaköves masszázs?

A köveket, és a masszírozandó területet gazdagon bekenik speciális olajjal, melyekhez illóolajat csepegtetnek. A masszázsolaj, és az illóolaj kiválasztása egyénre szabottan történik. A kezelés során használt jellemző olajok a mandula-, szezám-, kukorica-, napraforgó- és mogyoróolaj. Az illóolajok hozzáadásával különböző aromaterápiás hatások érhetők el, a masszázs és a lávakövek jótékony hatásán felül.

A lávakő hosszú ideig megőrzi a hőt, a meleg hatására az illóolajok a bőr mélyebb rétegeibe is be tudnak jutni, mint egyéb masszázsfajtánál. A masszázs nyugodt környezetben, lágy, relaxációs zene mellett történik.

A kezelés javasolt időtartama 60-90 perc. Már az első kezelés azonnali hatást eredményez.

 

Milyen hatása van?

A lávaköves masszázs javítja a vérkeringést, segít az izmok ellazításában, enyhíti az izomfájdalmakat, feloldja az izommerevséget, felmelegíti a testet, javítja a nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét, segíti a méregtelenítés folyamatát, erősíti a kötőszöveteket, stresszoldó hatású, javítja a vese kiválasztását. Felszabadítja az energiablokádokat, amelyek a szervezet diszharmóniáját eredményezik. Vagyis az összes olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint a többi masszázsfajta, azonban a meleg kövek használata felerősíti ezeket a hatásokat.

 

Masszázs Árak

LÁVAKÖVES HÁT 30 PERC 6.000 Ft
LÁVAKÖVES TEST 60 PERC 9.000 Ft

PIHENTETŐ MASSZÁZS

ZUHANYZÁSI LEHETŐSÉG

KELLEMES KÖRNYEZET