ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

ABHYANGA MASSZÁZS BUDAÖRSÖN

Az ABHYANGA meleg, olajos testmasszázs fontos részét képezi az ayurvéda gyógyításnak. Ebben az esetben a betegségek megelőzését szolgálja, ami nem elhanyagolható.

Az ayurvéda jelentése élettudomány. Ez az ősi Indiából származó gyógyító életszemlélet, több mint 5000 éves múltra tekint vissza. Holisztikus szemlélet, amely a testi-lelki-szellemi folyamatokat egységben kezeli.

 

Az ayurveda szerint minden ember test felépítését a három dosa – életerő- határozza meg (Vata, Pitta, Kapha). Ezek mindenkiben egy sajátos, egyéni arányban vannak jelen. Ha ez az egység megbomlik, különböző tünetek jelennek meg.

 

A masszázs lényege, hogy személyre szabottan történik, az egyén ayurvédikus testtípusának megfelelően. A kezelés előtt egy rövid teszt kitöltését követően történik a megfelelő olaj kiválasztása. A masszázs hason illetve háton fekve történik meleg masszázságyon.

 

Az abhyanga masszázs a svéd masszázstól eltérően nem az izmok erőteljes átdolgozását célozza meg, hanem lazító, nyugtató hatásával jelentősen növeli az erőnlétet, immunitást.

 

Fontos, hogy a kezelés alatt a masszázs lépések végig haladnak a test (arc is) fontosabb marmapontjain, így feloldva azokat a blokkokat, melyek különféle problémákat válthatnak ki.

 

A kezelés során Ön egy teljes testet átfogó meleg, olajos masszázst kap 100%-os gyógynövényes olajjal. A növényi hatóanyagok mélyen beszívódnak a bőrbe és puhává, bársonyossá teszik azt.

 

Befejezésképpen meleg, gyógynövényes labdacsokat helyezek a hatra es On igy pihen egy rövid ideig.

 

A masszázs hatásai a fentieken kívül: Teljes ellazult állapotot eredményez!

Nyugtatja az idegrendszert

Fokozza a méreganyagok kiürülését

Oldja a testi fájdalmakat,

Ellazítja a megfeszült izmokat

A masszázs időtartama: 90 perc.

 

ÁRA

9000 Ft

PIHENTETŐ MASSZÁZS

ZUHANYZÁSI LEHETŐSÉG

KELLEMES KÖRNYEZET